_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Wielertrainingen informatieavond op 5 februari a.s.

       Wielertrainingen op de weg / bos:  informatieavond op 5 februari a.s.

 

 


Op woensdag 5 februari om 19.30u ben je van harte welkom bij All:izi in de winkel op de informatieavond over wielertrainingen.

Iedereen met een doel om voor te fietsen is welkom, of het nu gaat om conditieverbetering, georganiseerde evenementen als de Alpe D’Huzes fietsen, gewicht verliezen of competitieklaar gestoomd worden.

Hajé Karmerood , professioneel trainer en begeleider zal zich op die avond aan mogelijke deelnemers introduceren en uitleggen welke mogelijkheden er zijn om onder zijn leiding en coaching naar een hoger en beter niveau als fietser te groeien.

Hij zal naast groepstrainingen, indien gewenst, ook persoonsgerichte trainingsschema’s verzorgen.

Tijdens de informatieavond zal ook een startdatum worden bepaald en zal worden gesproken over de duur van de trainingsperiode en de kosten die aan deelname zijn verbonden.

De trainingen vinden in principe op zaterdagen plaats, starten en eindigen bij All:izi en zullen specifiek gericht zijn op techniek- en prestatieverbetering.

 

Deze avond is vrijblijvend, dus ook als je niet 100% zeker weet of je dit wilt gaan doen of niet, kom dan toch langs voor informatie!