_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Over ons

ALL:iZi ontwikkelt
De ontwikkelingen in de fietsmarkt gaan snel en dat vinden we leuk. We houden alles bij en willen het beste in de winkel; 29er mountainbikes, carbon frames en wielen, waterdichte kleding die super ademt, ergonomische handvatten en zadels voor verschillende zitposities. Bij ons kun je het vinden.

ALL:iZi helpt
Alle modellen en uitvoeringen van CUBE en Santos, staan bij ons in de winkel. Ook zijn wij dealer van De Rosa en Niner.

Bij ALL:iZi  meten we je op en laten je voelen hoe je nieuwe fiets zit op onze speciale zitpositie-pasfiets. Want wij zijn fietsers en rijden (en testen) zelf elke dag. Hierdoor kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. Zie het maar als het kopen van een paar hele mooie en goede schoenen. Zijn ze een maat te klein, dan passen ze niet. Wij zorgen voor het juiste model in de passende maat. Wij maken alvast een keuze uit de beste onderdelen, accessoires, kleding, helmen en schoenen. Daarna helpen we je graag bij het kiezen wat het beste bij je past. En blijkt dat je iets nodig hebt dat we (nog) niet hebben dan zorgen we dat het er komt.

Bij ons kunt u terecht om fietsen zelf te testen. Benieuwd hoe een Santos met Rohloff naaf fietst? Of een Cube racefiets 29er? Kom gerust eens langs! Wij hebben fietsen die u zelf kunt testen. Verder hebben wij Fizik schoenen en zadels. Ook deze kunt u bij ons testen. Het vinden van het juiste zadel of de juiste schoen is vaak een hele zoektocht, waar wij u graag bij assisteren. Onze deskundigen kunnen adviseren over de best passende modellen. Om er zeker van te zijn dat u helemaal tevreden bent, kunt u bij ons deze producten zelf testen. Op deze manier ervaart u het gevoel van de beste keus en koopt u wat het beste bij u past.

Dus fiets binnenkort eens bij ons langs en laat u informeren onder het genot van een verse cappuccino (of koffie, of thee). We zijn dagelijks tot 18.00 uur geopend.