_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Santos MTB Test-ride

Op zaterdag 18 mei organiseert All:iZi Bikes een test-evenement voor Santos mountainbikes. Bent u geinteresseerd in een Santos, benieuwd naar de rijeigenschappen? Of bent u benieuwd naar de functionaliteit van een Rohloff versnellingsnaaf? Heeft u al eens met een aandrijfriem gereden in plaats van een ketting? Dan bent u aan het juiste adres bij ons op deze testdag.

Wij zullen op zaterdag 18 mei om 9.00uur verzamelen in de winkel voor een kop koffie of thee. U kunt op dat moment uw voorkeur aangeven voor een bepaald model Santos mountainbike. Wij zullen dan voor u de gekozen fiets klaarmaken voor het evenement. Weet u niet precies op welk model Santos u wilt testrijden? Geen nood! Wij hopen u een passend model te kunnen adviseren.

Om 9.30 zullen we vertrekken uit de winkel voor een test-ride van ongeveer 1,5uur. Tijdens de clinic zal Siebrand regelmatig stoppen om verschillende aspecten van de fiets aan u uit te leggen. U kunt tijdens de clinic altijd vragen stellen wanneer u wilt. Er zal in een voor iedereen toegankelijk tempo gefietst worden.

Wij verwachten van deelnemers dat zij zelf voor fietskleding zorgen. Heeft u schoenen met klik-pedalen? Neem dan uw pedalen of fiets mee, zodat wij uw pedalen op de Santos kunnen overzetten.

Het dragen van een helm is verplicht!

Wilt u deelnemen aan dit evenement? Mail dan naar info@allizi.nl o.v.v. Santos MTB Testride 18-mei

Wij hopen u te verwelkomen op 18 mei om 9.00 bij ons in de winkel!