_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Reminder: Allizi Santosdag

Op zondag 30 augustus organiseren wij voor alle (to-be) Santos rijders een dag om met gelijkgestemden een tocht te rijden. In cruise tempo zal een rit gereden worden waarbij gezelligheid en het delen van het Santos gevoel centraal staan. Halverwege pauzeren we voor een versnapering en er zal genoeg tijd zijn voor een ‘Joh, wat een aparte kleeeuur!’ en ‘bevallen die Almotions in 50mm?’

Op deze dag is het voor een ieder die niet in het bezit is van een Santos mogelijk een proefrit te maken op 1 van onze fietsen. We hebben alle modellen staan, maar reserveer tijdig. Stuur ons een email of kom langs in de winkel als u van de partij bent op deze dag.

De duur van de tocht zal ongeveer 45km zijn, aan een rustig tempo. Hierdoor is iedereen in de gelegenheid om deel te nemen. Halverwege de tocht stoppen we bij een leuk cafe om de batterij weer op te laden!

Deelnemen? Mail naar info@allizi.nl o.v.v. Deelname Santosdag, en geef hierbij aan of u op uw eigen fiets komt en/of een fiets uit de showroom wenst te testen. Let op: er geldt een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij! De inschrijving sluit op woensdag 26 augustus om 23:59uur.

Dagprogramma:

09:00uur: Verzamelen bij allizi. Koffie en thee zal klaar staan! Voor de mensen die een fiets van ons willen uitproberen is het raadzaam 09:00uur aanwezig te zijn om de fiets voor u af te kunnen stellen.

09:30uur: Een korte introductie van de dag en tocht door Eric.

10:00uur: Gezamenlijk vertrek en begin van de tocht.

13:00-14:00uur: Verwachte terugkomst in de winkel. Hier zullen we napraten over de tocht en fietsbevindingen onder het genot van koffie of thee.

Let op: Deelname is kosteloos!

Hopelijk tot de 30e!

239120311