_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Nieuw bij Allizi: Scope

Wij presenteren u graag Scope… Een nieuw Nederlands merk. Na drie jaar van ontwerpen en ontwikkelen, 350 wedstrijden, 200.000km aan testritten.

Waarom Scope?
Full Carbon Clincher wielen
De hoogste remkracht van alle carbon wielen (1.300 watt!)
Drie velghoogtes, drie kleurkeuzes, één prijs

Lees meer over Scope Cycling. Klik hier.http://www.scopecycling.com/

De Collectie van Scope:

Scope R3c
Met slechts 1.380 gram is de Scope R3c een échte lichtgewicht. Dankzij het lage gewicht is de R3c snel en wendbaar en zeer geschikt als klimwiel. De 30mm hoge velg zorgt voor maximaal comfort bij optimale stijfheid en stabiliteit. Je hoeft geen klimgeit meer te zijn om toch te winnen!
€ 1.398,-

Scope R4c
De Scope R4c is de alleskunner. Met 1.465 gram is de wielset licht genoeg voor het betere klimwerk, terwijl de 45mm hoge velgen zorgen voor de nodige aerodynamica. Daarnaast is de velg zo vormgegeven dat hij optimaal aerodynamisch is bij zijwind.
Hiermee win je je tijdrit, sprint of steile klim!
€ 1.398,-

Scope R5c
Het doel van de R5c is snelheid opbouwen en vasthouden. De 24mm brede en 55mm hoge velg zorgt voor de beste aerodynamica en het hoogste wattage. Dit is ons stijfste wiel, in de sprint onverslaanbaar!
Ondanks de hoogte is de velg minder gevoelig voor zijwind door de speciaal vormgegeven velg.
En dan de looks, als je die ziet tenminste, meestal ga je te snel voorbij met de R5c.
€ 1.398,-

Scope wielen worden compleet geleverd met:
– Scope velglint
– Scope remblokken
– Scope snelspanners
– Scope ventielverlengers

Techniek:

Scope voornaaf.
Voorzien van 2 industrielagers en straight pull (rechte) Sapim spaken. De extra brede positionering van de lagers zorgt voor meer duurzaamheid en stijfheid.

Scope achternaaf
Voorzien van 4(!) industrielagers. De extra grote diameter van de flens aan de ‘drive side’ zorgt voor extreme duurzaamheid. Gespaakt met Sapim spaken volgens en 2:1 spaakpatroon.
De body is van AL7075 gehard aluminium, het gepatenteerde 120 tands en 6 pallen ratelsysteem zorgt voor de meest betrouwbare en directe overbrenging.

Scope velgen
Carbon:
Het merendeel van de velgen is opgebouwd uit Unidirectional (UD) Carbon voor optimale stijfheid en het absorberen van schokken.
Bij de spaakgaten en het velgbed is echter gebruik gemaakt van 3K carbon, daar waar het meeste kracht op de velgen komt, zijn ze het sterkst.

Remkracht:
Een speciale samenstelling van het carbon bij het remoppervlak zorgt voor een extreem hoge remkracht van 1.300 Watt zonder dat er problemen zijn met de hitte. Dit is ongekend binnen de wielerwereld.

Hoogte en breedte:
Er is keuze uit drie velghoogtes: 30mm, 45mm en 55mm. De velgen zijn altijd even breed: 24mm voor de beste aerodynamica.

Scope remblokken
De hoogste remkracht wordt natuurlijk niet alleen mogelijk gemaakt door de samenstelling van het carbon. Scope heeft ook eigen remblokken ontwikkeld. Door de compound van het rubber hebben deze remblokken in alle omstandigheden de beste remkracht, ook bij regen of snelle afdalingen sta je in de kortste tijd stil!

Kom bij ons langs in de winkel en laat je alles vertellen over dit schitterende product van eigen bodem!