_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

MTB Clinic III, zaterdag 9 februari

Op zaterdag 9 februari organiseert All:iZi Bikes alweer de derde MTB-Clinic.

Onder leiding van Micha de Vries, een gerenommeerd mountainbiker en renner/manager van het Cube-Nutswerk MTB Team, zullen wederom de nodige tips en trucs geleerd worden.

Vanaf zaterdag koppelen we aan elke clinic een thema. Het thema voor de de Clinic van zaterdag 9 februari is bandenkeuze en bandenspanning. Aangezien de bandenkeuze en spanning elementair is voor het rijgedrag en comfort van de fiets, zullen we naar ieders banden kijken. We zullen u wat vertellen over de diverse mogelijkheden die er zijn op het gebied van mountainbike banden. Ook zullen we luisteren naar uw ervaring met uw huidige banden om daar passend advies bij te geven. Voor mensen die wij adviseren een andere keuze te maken op het gebied van mountainbikebanden zullen we deze eventueel tegen een gereduceerd tarief aan u aanbieden.

Verder zullen wij weer een gevarieerde route aan u voorschotelen, waar u op het gebied van mountainbiketechniek uw hart op kunt halen. We zullen verschillende aspecten van techniek uitleggen en voordoen.

Deze clinic is geschikt voor beginnende- tot gevorderde mountainbikers.

De clinic is gratis.

We verzamelen rond 9.00uur in de winkel op de brinklaan 84, voor een kopje koffie of thee, waarna wij om 9.30uur beginnen aan de clinic.

Wilt u deelnemen aan deze clinic? mail dan naar info@allizi.nl o.v.v. MTB-Clinic 9-feb.

We hopen u zaterdag in onze winkel te verwelkomen!