_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

MTB-Clinic 15 mei

Op woensdagavond 15 mei organiseert All:iZi Bikes een MTB-Clinic.

Onder leiding van Micha de Vries, een gerenommeerd mountainbiker en renner/manager van het Cube-Nutswerk MTB Team, zullen wederom de nodige tips en trucs geleerd worden.

We koppelen aan elke clinic een thema. Het thema voor de de Clinic van woensdag 15 mei is “pech onderweg”. Tijdens het mountainbiken willen onderdelen het nog wel eens af laten weten. Wij zullen u laten zien welke benodigheden u bij zich moet hebben om in de meeste gevallen, met een snelle reparatie, uw tocht voort te kunnen zetten. We zullen u uitleggen hoe u deze snelle reparties uitvoert. Voor en na de clinic kunt u tegen een gereduceerd tarief een pech-onderweg-mtb setje bij ons aanschaffen.

Verder zullen wij weer een gevarieerde route aan u voorschotelen, waar u op het gebied van mountainbiketechniek uw hart op kunt halen. We zullen verschillende aspecten van techniek uitleggen en voordoen.

Deze clinic is geschikt voor beginnende- tot gevorderde mountainbikers.

De clinic is gratis.

We verzamelen rond 18.30uur in de winkel op de brinklaan 84, voor een kopje koffie of thee, waarna wij om 19.00uur beginnen aan de clinic.

Wilt u deelnemen aan deze clinic? mail dan naar info@allizi.nl o.v.v. MTB-Clinic 15 mei.

We hopen u woensdagavond 15 mei in onze winkel te verwelkomen!