_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

In aantocht: Santos Travel Lite

Het volledig Nederlandse merk, Santos, dat gespecialiseerd is in tour- en vakantiefietsen komt eind augustus met een uitbreiding van het assortiment. Naast de Trekking Lite en Travel Master komt Santos met een nieuwe model dat in hun eigen woorden snelle Gran Turismo is, maar dan in tweewieler-uitvoering.

Santos Travel LiteHet nieuwe model genaamd Travel Lite doet zijn naam eer aan, het is de lichtste reisfiets die Santos ooit gemaakt heeft. In luchtvaarttermen betekent ‘traveling light’ reizen met alleen handbagage, maar op de voor- en achterdrager van dit gloednieuwe Santos model kun je een stuk meer meenemen.

De Travel Lite is gebaseerd op de Santos Trekking Lite, met de prachtig geïntegreerde Magura Firmtech remmen. Daarnaast zijn verschillende aanpassingen aangebracht om de fiets speciaal geschikt te maken voor de sportieve vakantiefietsers. Zo heeft de Travel Lite een nog sterker frame en in plaats van de onzichtbare drager van de Trekking Lite heeft de Travel Lite een stevige achter- én voordrager, genoeg voor al je bagage.

De fiets is leverbaar vanaf eind augustus, maar nu al te bewonderen in onze showroom!