_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

GROOT NIEUWS!

GROOT NIEUWS!

Allizi is een samenwerking aangegaan met Anno Pieterse van Anno Velo / fietsfitting.nl! Anno heeft vanaf heden bij ons in de winkel een shop-in-shop waarin hij door middel van het dynamische Shimano Bikefitting systeem uw positie op de fiets kan verbeteren voor meer comfort en / of snelheid.

Anno is sinds 2010 full-time Bike Fitter en een absolute referentie op het gebied van fietsmetingen. Hij is de in Nederland best geschoolde fitter en volgde een groot aantal (internationale) cursussen (o.a. bij Serotta Cycling Institute, BG Fit, F.I.T.S. Slowtwitch, Torke Body Positioning en Bikefitting.com). Hij heeft een enorm aantal rijders op de fiets gezet, van recreatieve – tot wedstrijdrijders.

Wat kan Anno voor u als sportfietser betekenen?

Anno kan de positie van u op uw huidige fiets verbeteren en helpen eventuele klachten weg te nemen of u een advies geven over welke nieuwe fiets goed past bij uw lichaamsafmetingen en –eigenschappen. Hierbij is hij niet per se gebonden aan de merken die we bij Allizi voeren. Verder meet Anno ook zadels en fietsschoenzooltjes aan.

Wij zijn verheugd u deze extra service onder ons dak aan te kunnen bieden.

Anno is op afspraak aanwezig in de fitting ruimte in onze winkel. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak voor een fitting maken dan kunt u hem bereiken via info@fietsfitting.nl of op 0653372273.

Meer informatie vindt u op www.fietsfitting.nl en www.bikefitting.com