_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

GATES

Gates carbon riemaandrijving op Santos fietsen werkt geweldig!
Gates is een Amerikaanse producent van hoogwaardige riemen voor aandrijftoepassingen.
Je kan het zo gek niet bedenken, van enorme mammoettankers, bulldozers, speedboten, sneeuwscooters, tot aan het printertje op kantoor: in elk apparaat dat wordt aangedreven kan een Gates riem zitten.
Het is dus niet vreemd dat het bedrijf ook levert aan een aantal fietsmerken die de carbon aandrijfriemen als alternatief inzetten voor de traditionele ketting.
Een van die merken is het Nederlandse Santos, dat gerekend mag worden tot de grootgebruikers van de Gates CDC carbon riem.
Santos biedt de Gates riem op zo goed als alle modellen aan en heeft middels de eigen ontwikkelingsafdeling een stevige bijdrage geleverd aan het fijnslijpen van de kwaliteit en duurzaamheid van het systeem.
Bij All:izi zijn we erg enthousiast over de Gates carbon riemaandrijving in combinatie met een Rohloff versnellingsnaaf.
De aandrijfriem doet zijn werk onderhoudsvrij, hoeft nauwelijks te worden nagespannen en heeft een enorm lange levensduur
We hebben in onze winkel alle Santos modellen ter beschikking, zodat onze klanten die uitgebreid kunnen testen.
Wij vinden dat proeven vooraf moet gaan aan eten, dus stellen we je graag een testfiets beschikbaar voordat je tot aanschaf van een Santos fiets met Gates riem overgaat.
Binnenkort voegen we de nieuwe Travelmaster 2.9 aan de collectie toe en we zijn heel nieuwsgierig hoe die rijdt.
Zelf rijden wij regelmatig stevige tochten op de 4.29 mtb met Rohloff en riem.
Verkoper Eric Duit is in korte tijd verslaafd geraakt aan zijn woon- werkfiets, een Trekking Lite met Rohloff, Gates riem en Son naafdynamo.
Collega Milan Hoogland traint in deze periode op een zwarte Race Lite met Rohloff, Gates riem en spatborden, een combinatie waarvan zijn wielercollega’s nog wel eens raar opkijken.