_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Elektronica op de fiets

Van klanten krijgen wij veel vragen omtrent elektronica op de fiets en het laden van elektrische apparaten onderweg. Er zijn steeds meer elektrische gadgets waar zelfs de meest verstokte ‘geitenwollensok’ niet meer zonder kan (helaas). Tijdens een meerdaagse rit waarbij slapen in een tent gebeurd wil je dan uiteraard onafhankelijk zijn van het stopcontact bij de douches op de camping. Ook wil je te aller tijden genoeg ‘prik’ in je telefoon, GPS en (misschien zelfs) iPad hebben.

Onderstaande opstelling staat bij ons in de winkel en laat een zorgeloze elektrische huishouding zien.


De naafdynamo (SON / Shimano) is verbonden met een omvormer (en tevens kleine buffer) die van de door snelheids-wisselingen steeds wisselende ‘naafdynamo-stroom’ ‘USB-stroom’ maakt. Hierdoor kunt u alle apparaten aansluiten die middels USB geladen kunnen worden.

De extra buffer accu zorgt voor wat extra zekerheid omdat dan ook geladen kan worden wanneer er een paar dagen niet gefietst wordt. Er zit genoeg in voor een aantal keren volledig laden van de telefoon.

Om ervoor te zorgen dat het geheel beschermd is tegen allerlei weersinvloeden verpakken wij alles in de speciale ‘E-tas’ van Ortlieb.