_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

E-bikes @ Allizi

Wellicht had u ze in onze winkel al eens gespot tussen de ‘normale’ fietsen. Als sportief georienteerde winkel hebben wij niet voorop gelopen in het verkopen van E-bikes. In Nederland rijden inmiddels zo’n 1 miljoen elektrische fietsen rond en bijna 1 op de 5 verkochte tweewielers in Nederland is elektrisch. De gemiddelde leeftijd van E-bike kopers daalt elk jaar. Ook wij krijgen steeds meer vraag naar elektrische fietsen van forenzen en jongeren die in een E-bike een vervanging van hun (tweede) auto zien.

 Hier wat meer info omtrent het hoe en waarom van onze E-bikes. Wij hebben gekozen voor de E-bikes van Cube. Vergeleken met ‘de Gazelles en Batavussen’ bij uitstek sportieve fietsen, voorzien van het Bosch middenmotor systeem.

 De keuze voor het Bosch middenmotor systeem is er één die gedreven is door de vraag naar een bij uitstek betrouwbaar systeem. Bosch heeft ca 1 ½ jaar geleden hun generatie 2 systeem in de markt gezet en hiermee bewezen een écht betrouwbare E-bike systeem leverancier te zijn. Recentelijk werd de nieuwe Nyon display (Google maar even) gepresenteerd, waarmee Bosch zich verder richt op jongere gebruikers.

 Mocht u er klaar voor zijn eens een woon-werk rit op een E-bike te wagen dan hebben wij hier fietsen voor beschikbaar. Het is heerlijk om fris, maar onbezweet, van huis naar kantoor te rijden. U kunt vervolgens niet wachten tot de werkdag er weer op zit ….

 Binnenkort willen wij een avond in de winkel wijden aan (snelle) E-bikes. Mocht u hier interesse in hebben, maak het ons even kenbaar middels het achterlaten van een berichtje of een belletje naar de winkel.”