_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

De fietsvakantie van Tim, Astrid en Bas.

Fietsvakantie zomer 2014 – Reis- en ervaringsverslag

In de zomervakantie van 2014 hebben wij een fietstocht gemaakt door Nederland, Duitsland en Belgiƫ. Het bijzondere aan deze vakantie was dat wij van All:iZi in Bussum een Santos Travelmaster mochten lenen! Hieronder volgt het hele verhaal.

Begin 2014 maakte ik een proefrit met een Santos Travelmaster 2.8. De toenmalig eigenaar van All:iZi (Siebrand) nodigde mijn vrouw uit om ook een Santos fiets mee te nemen om mij te vergezellen tijdens de proefrit. Te gek! Mijn vrouw fietst al jaren elektrisch vanwege knie klachten. Het was haar tijdens de proefrit echter opgevallen dat zij op de Santos Travelmaster 2.8 (dames model) geen knieklachten had.

Kort daarop schafte ik mijn Santos aan en mocht mijn vrouw wederom de Santos damesfiets lenen tijdens het Paas-weekend. Te gek! We hebben er een mini fietsvakantie van gemaakt. Ze heeft drie dagen klacht vrij gefietst met volle bepakking. We waren super enthousiast en wilde nu nog wel zo’n Santos aanschaffen.

Na veel wikken en wegen besloten we dat het toch wel een flinke gok was. De drie dagen fietsen verliep weliswaar probleemloos, maar zo’n Santos fiets is niet echt goedkoop. Na overleg mochten we de fiets nogmaals lenen, maar nu voor vier weken. Ongelofelijk!

We verzekerde de fiets en vertrokken op onze zomer-fietsvakantie. We wilde de Rijn volgen tot Keulen, maar we hadden grote moeite om in Duitsland campings te vinden dus keerde we bij Wesel om, terug richting Nederland. Uiteindelijk hebben we een schitterende tocht gemaakt door Limburg, Belgiƫ en Noord Braband. En om te testen of de knieklachten daadwerkelijk wegbleven hebben we in Limburg verschillende heuvels genomen, waaronder die bij Vaals. Het was zweten, maar het ging zonder knieklachten! Nu weten we het zeker. Wij gaan een Santos kopen voor mijn vrouw. Geen gedoe meer met iedere dag opladen van de accu op campings!

Wij hebben een top fietsvakantie gehad. Via deze weg willen wij het hele team bij All:iZi enorm bedanken voor het lenen van de Santos fiets, maar zeker ook voor de geweldige service. Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden. Voor mijn vrouw is nu een einde gekomen aan 30 jaar knieklachten tijdens het fietsen.

Met hartelijke groeten,
Tim, Astrid en Bas.