_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Creëer je eigen fietsexperience met HIOD One

HIOD One is een fietscomputer met een futuristische uitstraling. Natuurlijk kan het apparaat snelheid meten en kilometers tellen. Maar deze innovatieve gadget kan meer.

HIOD One fietscomputer

Communicatie
De HIOD One biedt alles om van je fietstraining een echte experience te maken. Met de HIOD Talk functie kun je communiceren met maximaal vijf trainingsmaatjes tot op 400m afstand, zonder gebruik van mobiele telefoons. HIOD Talk werkt met Bluetooth technologie, die de apparaat direct met elkaar verbindt. De HIOD One is ruisreducerend, waardoor heldere communicatie mogelijk is zonder te hoeven schreeuwen. Zo kun je elkaar tijdens het fietsen waarschuwen voor gevaarlijke stukken of aanmoedigen om beter te presteren.

Training
HIOD Performance is een app die op iedere smartphone geïnstalleerd kan worden. De HIOD One registreert snelheid, tijd en afstand. Deze informatie wordt gecommuniceerd naar de app, waardoor de trainingsinformatie altijd terug te vinden is. Bepaal zelf hoe je optimaal kan trainen door te kiezen welke informatie tijdens het rijden wordt weergegeven.

Veiligheid en vermaak
De makers van de HIOD One hebben niet alleen gedacht aan effectieve training. Ook aan veiligheid en -waarom ook niet- vermaak is gedacht. Het heldere en  high-contract OLED display is eenvoudig te bedienen, zodat je gefocust kunt blijven fietsen terwijl je op zoek gaat naar je favorite playlist. Omdat de HIOD voorzien is van Bluetooth technologie kunnen afspeellijsten van smartphone via de HIOD gespeeld worden. Ook telefoongesprekken kun via deze connectie gevoerd worden. Als de telefoon het toestaat is het zelfs mogelijk de functies aan te sturen middels spraak.

De HIOD One is winnars van een ISPO 2012 product award. Lees hier meer over de award en het product.

De HIOD One is nu verkrijgbaar bij All:iZi voor € 179,=.