_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Allizi Santosdag

Afgelopen zondag hebben wij, onder de noemer Allizi Santosdag, een schitterende fietstocht gereden. Met een mooi deelnemersveld vertrokken we rond tien uur vanuit Bussum voor een kleine vijftig kilometer. Waar we in eerste instantie lichtelijk somber gestemd waren over het weer, trok al vroeg in de ochtend de bewolking en regen weg wat zorgde voor schitterende plaatjes. Na een kleine 25 kilometer zijn we gestopt voor koffie en appeltaart. Daar werd uiteraard uitvoerig gesproken over de bevindingen tot dan toe en voor wie wilde kon er nog even bijgebruind worden. De volgende 25 kilometer kwamen we wat kleine obstakels tegen op de route. Zo moesten we door een aantal natuurhekken. Met reguliere Santossen is dat goed te doen, maar aangezien we een tandem in ons midden hadden moest er nog even met de spierballen worden gerold om de fiets over het hek te krijgen. Na een prachtige tocht kwamen we rond enen weer aan bij de winkel alwaar we onder het genot van nogmaals koffie nog een woordje wisselden over de tocht.
Wij van allizi hebben ontzettend genoten van het enthousiasme van de deelnemers, en willen jullie dan ook bedanken voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Wat ons betreft: Volgend jaar weer!

Kijk voor een uitgebreide fotoreportage op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Allizibikes/posts/1149087565107947

Wij van allizi vonden het enorm leuk om het enthousiasme en de inzet van de deelnemers mee te maken. Wij willen jullie dan ook bedanken voor jullie aanwezigheid! En wat ons betreft volgend jaar weer!

P1000558