_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

Allizi Nieuws

Beste Allizi-klant,

Middels dit bericht willen we u informeren over een aantal zaken:

Wilt u nog profiteren van een fiscaal voordelige tweewieler, het kan nog even:
Zoals u wellicht vernomen heeft gaat vanaf 1 januari 2015 het bedrijfsfietsenplan op de schop, en komt hier de werkkostenregeling voor in de plaats. Profiteer dus, zolang het nog kan, van een tot 52% voordeligere tweewieler! In de winkel kunnen we u informeren over de mogelijkheden.

E-bikes bij Allizi:
U heeft ze wellicht in onze winkel al eens gespot: E-bikes. Na het sinds jarenlang dalen van de gemiddelde leeftijd van E-bike rijders in Nederland wordt het ook voor sportief georienteerde winkels als Allizi tijd om hier meer op in te zetten. Wij hebben permanent een aantal testfietsen paraat en hebben zeer binnenkort ook een mountainbike staan die u te aller tijden voor de wind geeft. Klik op deze linkĀ www.allizi.nl meer informatie over onze E-bikes.


Uw tweewieler winterklaar:
Dit jaar hebben we het lang uit weten te stellen, maar de tijd van gepekelde wegen en modderige paden komt er toch echt aan. Laat uw woon-werk fiets en / of mountainbike winterklaar maken en voorzien van verse (winter)banden.

2015 produkten:
In de afgelopen weken zijn er veel nieuwe spullen bij ons afgeleverd. Onze showroom is gevuld met de 2015 modellen van Cube en onze kledingrekken hangen vol met kleding van Castelli, Sportfull en Spiuk om u warm de winter door te loodsen.
Er is ook nog een aantal uitlopende producten dat tegen licht gereduceerde prijzen ons pand mag verlaten.

Tot snel in onze winkel!

Team Allizi
Hubert, Eric, Milan, Willem en Jurrien

PS Like Allizi nu op Facebook