_MGL9248
Wij zijn dealer van o.a. Cannondale, Cube en Santos
_MGL9305
Wij onderhouden of repareren uw fiets!
_MGL9210
Wij bieden bikefittings aan door Anno van www.fietsfitting.nl
_MGL9203
In onze winkel vindt u kleding van o.a. Castelli en Sportful

All:izi en MTB Sportief organiseren MTB Clinic!

 

Schrijf je nu in voor het MTB clinic programma dat All:izi organiseert samen met Pieter Klaver van MTB Sportief.                                                                 Pieter is NTFU gecertificeerd MTB trainer.

Het doel van de clinic is om mountainbikers vaardigheden en kennis mee te geven die essentieel zijn om goed en veilig te kunnen biken in alle omstandigheden. Naast rijvaardigheid wordt aandacht besteedt aan zaken als technische kennis (onderhoud aan en afstellen van de fiets), voeding, voorkomen en omgaan met blessures, trainingsleer.

Tussen de clinic dagen zit een periode van 3 tot 4 weken waarin de behandelde stof in de praktijk kan worden geoefend als ‘huiswerk’.

Het programmapakket zal verspreid over 3 zaterdagochtenden worden afgewerkt op de volgende data: 12 april, 10 mei en 14 juni. Start- en finishlocatie is All:izi Bikes op de Brinklaan 84 in Bussum. De clinics vullen de zaterdagochtend van 9 tot 12 uur.

Kosten van deelname : E 100,00 per persoon. Dit bedrag betaal je voor de 3 clinicdagen + een voedings- en onderhoudspakket ter waarde van 25 Euro.

Programma dag 1. Kennismaking. Oefenstof: basishouding, schakelen, remmen, klimmen 1, dalen 1, blessures, onderhoud.

Programma dag 2. Oefenstof: balans, track stand, bochten, klimmen 2, dalen 2, mul zand, voeding.

Programma dag 3. Oefenstof: obstakels, wortelklim, wortelafdaling, drop-off/on, switch-backs en trainingsleer. Evaluatie van de clinic.

Inschrijven doe je per e-mail naar: info@allizi.nl

Wij zien je graag op zaterdag 12 april voor dag 1 van de clinic!